Vacature: Productie Assistent (Wuustwezel)

Vacature: Productie Assistent (Wuustwezel)

Bedrijf

Van Gils Coating in Wuustwezel is actief in het stralen, metalliseren en poederlakken van staal. Ze maakt deel uit van Van Gils Group, één van de grootste onafhankelijke poederlakkerijen in België. Om het huidige team bij Van Gils Coating Wuustwezel te versterken, zijn we op zoek naar een Productie Assistent.

 

Jobomschrijving

  • Je laadt en lost met heftruck stalen constructies die worden geleverd om te laten poedercoaten of die juist zijn afgewerkt. Hierbij werk je gestructureerd en behoudt je het overzicht van de geloste en geladen materialen.
  • Je staat mee in voor de werkvoorbereiding van orders. Hierbij verzorg je de logistiek binnen het atelier door stalen constructies klaar te zetten voor het stralen, metalliseren, poedercoaten of verpakken.
  • Voor het aangeleverde materiaal, registreer je de basis ordergegevens (klant, gevraagde behandeling …) zodat de orders vlot kunnen worden verwerkt. Je helpt klanten verder bij operationele vragen.
  • In het algemeen, help je mee om de orders zo efficiënt mogelijk en kwaliteitsvol te verwerken in ons atelier. Hierbij werk je nauw samen met de plant manager.

 

Profiel

  • Bij voorkeur 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie in een industriële omgeving.
  • Solide ervaring met het besturen van een heftruck is een troef.
  • Kenmerken die wij zoeken in de geschikte kandidaat; hands-on, oog hebben voor kwaliteit en efficiëntie, denken in termen van oplossingen, teamplayer, technische affiniteit, en een gezonde dosis verantwoordelijkheidszin
  • Vlot Nederlandstalig.

 

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische KMO die deel uitmaakt van een sterke familiale groep. Bij aanwerving krijg je een marktconform salarispakket afhankelijk van je ervaring. Je werkt 40 uren per week, waardoor je recht hebt op 12 aanvullende vakantiedagen (ADV). Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en een toffe werksfeer horen er vanzelfsprekend bij!