Diverse oppervlaktebehandelingen, zowel op staal, verzinkt staal als aluminium

Van Gils Group is een groeiend familiebedrijf, gespecialiseerd in oppervlaktebehandelingen van metalen voorwerpen, met een netwerk van eigen vestigingen en partnerbedrijven in de Benelux.
Binnen onze groep kunnen we uw materialen met de beste zorg stralen, chemisch voorbehandelen, metalliseren, thermisch verzinken, anodiseren en poedercoaten. U kan bij ons terecht met elk order, van 1 schroef tot 10.000 m²

Unieke aanpak

Wij bieden onze klanten de unieke combinatie van professionaliteit, capaciteit en kwaliteit van een groot bedrijf en de flexibiliteit, klantgerichtheid en nabijheid van een kleine KMO. U heeft rechtstreeks contact met de plantmanager.

Gespecialiseerde lijnen

Van Gils Group beschikt over in totaal 13 poedercoatinglijnen op 9 locaties om al uw onderdelen te behandelen.
Dankzij onze verschillende installaties kunnen we een passende oplossing bieden voor al uw poedercoatopdrachten voor materialen tot wel 18 meter lang en 3.500 kg zwaar:

productielijnen_dec2023

Waar u bij de meeste van onze vestigingen terecht kan voor zowel het poedercoaten van onbehandeld als verzinkt staal, is Van Gils Coating Turnhout gespecialiseerd in uitsluitend aluminium stuk- en seriewerk. 

Thermisch verzinken

Sinds april 2021 hebben we Limburgse Galvanisatie verwelkomd als nieuw bedrijf binnen Van Gils Group.
Limburgse Galvanisatie te Maasmechelen heeft een jarenlange ervaring in thermisch verzinken.
Met deze uitbreiding kunnen we onze klanten nog beter bedienen door een ruimer dienstenaanbod in de oppervlaktebehandeling aan te bieden.

Anodiseren

Ons recent meerderheidsbelang in Malve brengt niet alleen expertise in anodiseren, maar ook de mogelijkheid om via Alcom bewerkingen uit te voeren op aluminium. Dit betekent dat we een breed scala aan oppervlaktebehandelingen aanbieden op aluminium tot wel 16,4 meter, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Ontdek de kracht van onze complementaire expertises!

Samenwerking

Dankzij onze samenwerking met verschillende Europese poederlak fabrikanten en chemicaliën leveranciers, vindt u bij Van Gils Group altijd het meest geschikte coating systeem, voor elk project en in alle omstandigheden. Daag ons uit!