Van Gils Group neemt groep Malve uit Meer over

Van Gils Group neemt groep Malve uit Meer over

 

Meer – Van Gils Group, gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling van staal en aluminium, neemt een meerderheidsbelang in de groep Malve uit Meer. Hierdoor vergroot het dienstenaanbod van Van Gils Group aanzienlijk.

 

Van Gils Malve alcom

 

Van Gils Group

Van Gils startte meer dan 45 jaar geleden als familiebedrijf. Vanuit de vestiging in Wuustwezel groeide het bedrijf gestaag. Verdere expansie kwam er sinds 2008 door overnames en participaties in bedrijven in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Luik. Malve wordt de eerste vestiging die aluminium kan anodiseren.

Groep Malve

De firma Malve – Meerse Aluminium Verwerking – is een onafhankelijk familiebedrijf opgericht in 1972 door Alfons en Louis Sprangers. Startende vanuit de ontwikkeling van aluminium ramen en deuren werd een eerste anodisatielijn gebouwd voor profielen tot een maximum lengte van 7 meter.

Sinds 1981 bouwden de ouders van de huidige bedrijfsleider Bert Sprangers het bedrijf verder uit. In 1996 werd de anodisatielijn verruimd waardoor aluminium profielen tot een maximum lengte van 16,4 meter kunnen worden behandeld. Twee jaar later, in 1998, namen Bert en zijn vrouw Ilse Laurijssens Malve over. Sindsdien hebben zij constant geïnvesteerd in de groei, optimalisatie en verduurzaming van de productie. In 2021 werd een groeiende nevenactiviteit van Malve, met name de specialisatie in diverse bewerkingen op aluminium profielen, verzelfstandigd in de firma Alcom. Zowel de activiteiten van Malve als Alcom worden overgenomen door Van Gils Group.

Complementaire expertises

Vanuit de verschillende vestigingen zet Van Gils Group in op het stralen, metalliseren, verzinken, anodiseren, chemisch voorbehandelen en poedercoaten van staal en aluminium. Van Gils Group gelooft sterk in de complementariteit van zijn verschillende vestigingen, waarbij elke vestiging haar eigenheid behoudt. Door de verschillende expertises samen te voegen, is steeds de meest geschikte techniek in huis – voor álle mogelijke toepassingen van oppervlaktebehandelingen op staal en aluminium.

Expansie in de aluminium sector

Deze expertise wordt vanaf vandaag verder aangevuld met de vakkennis van groep Malve uit Meer. Het bedrijf bouwde de voorbije jaren een erg goede reputatie op en draagt zijn service en kwaliteit hoog in het vaandel. Bert Sprangers en Ilse Laurijssens , blijven aan boord en investeren mee in het toekomstig expansieplan.

Foto: Joep Van Gils, Bert Sprangers en Ilse Laurijssens

 

Bert Sprangers en Ilse Laurijssens lichten toe: “Het was voor ons een moeilijke beslissing om op zoek te gaan naar een kandidaat overnemer / partner voor ons bedrijf. Evenzeer hadden we behoefte aan ondersteuning om de groei op langere termijn te kunnen garanderen. In deze zoektocht waren twee eigenschappen zeer belangrijk voor ons. Enerzijds zochten we hetzelfde familiale karakter als dat we nastreven bij Malve. Anderzijds zochten we een onafhankelijke partner. Deze en nog veel andere redenen brachten ons bij Van Gils Group. Daarbuiten krijgen wij de mogelijkheid om mee verder te werken aan de verdere groei en succes van onze Malve.”

Met de overname breidt Van Gils Group haar dienstenaanbod verder uit. CEO Joep Van Gils legt uit: “Met de mogelijkheid om binnen onze groep ook anodisatie aan te bieden naast poedercoating, versterken we onze propositie naar aluminium verwerkende bedrijven. De markt evolueert naar duurzamere producten en productieomgevingen Niet alleen past anodisatie in deze beweging, Malve heeft de laatste jaren sterk geïnvesteerd in duurzame productie.

Grootschalig én familiaal

Met zijn netwerk van 11 gespecialiseerde vestigingen – in Wuustwezel, Hoeselt, Turnhout, Beringen, Pelt, Trooz, Dendermonde, Maasmechelen, Eeklo, Roeselare en Meer – vormt Van Gils Group één van de grootste, onafhankelijke oppervlaktebehandelaars in de Benelux. Het laat de groep toe om de service en de specifieke vakkennis van een familiaal bedrijf te combineren met de capaciteit en professionaliteit van een grootschalige aanbieder. Via deze overname groeit de groep naar meer dan 250 medewerkers.

Vacature: Technical teamlead / Hoofdtechnieker

Vacature: Technical teamlead / Hoofdtechnieker

Functie-inhoud

Als technical teamlead / hoofdtechnieker ben je verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en het oplossen van storingen van de installaties voor het thermisch verzinken bij Limburgse Galvanisatie te Maasmechelen. Concreet houdt dit het volgende in:

 • Je neemt leiding over de technische dienst (2 techniekers), maakt onderhoudsplannen en
  volgt deze op.
 • Je organiseert en voert zelf mee het terugkerend onderhoud uit van de installaties (branders,
  rolbruggen, afzuiging, monorail, dompelbaden, zinkkuip etc.)
 • Je lost elektrische of mechanische storingen van de installaties op. Hierbij werk je
  oplossingen uit om maximaal storingen te vermijden en down time te vermijden.
 • Je organiseert de technische permanentie.
 • Je adviseert de bedrijfsleiding over technische optimalisaties, en voert deze mee uit.
 • Je stelt investeringen in de installaties voor. Je plant, organiseert en coördineert
  investeringsprojecten.

 

Naast jouw rol als technical teamlead / hoofdtechnieker bij Limburgse Galvanisatie, zal je na een inwerkperiode occasioneel betrokken worden bij technische projecten binnen de gehele Van Gils Group (1 à 2 dagen per maand).

 

Profiel

 • Bachelor electromechanica of gelijkwaardig
 • Minstens 10 jaar relevante werkervaring in het technisch onderhoud en oplossen van storingen van installaties in een industriële omgeving, met een aantoonbare ervaring in het aansturen van technische medewerkers. Ervaring met installaties voor thermisch verzinken is een plus.
 • Kenmerken die wij zoeken in de geschikte kandidaat; oplossingsgericht, people manager, grote technische affiniteit en vaardigheid, praktijkgericht en gezonde dosis verantwoordelijkheidszin.

 

Aanbod

 • Je komt terecht in een dynamische KMO die deel uitmaakt van een sterke familiale groep. Bij aanwerving krijg je een vast contract met een marktconform salarispakket afhankelijk van je ervaring, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en een toffe werksfeer horen er vanzelfsprekend bij!

 

Interesse om als Hoofdtechnieker / Technical teamlead aan de slag te gaan? Stuur je CV naar michiel@vangilscoating.be.

Van Gils Group neemt Coatal uit Roeselare over

Van Gils Group neemt Coatal uit Roeselare over

Roeselare – Van Gils Group, gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling van staal en aluminium, neemt de onderneming Coatal uit Roeselare van Gino Van Poucke over. Hiermee zet de groep zijn eerste stap in West-Vlaanderen en vergroot de groep zijn geografische spreiding verder over Vlaanderen.

Van Gils Group

Van Gils Group startte meer dan 40 jaar geleden als familiebedrijf. Vanuit de vestiging in Wuustwezel groeide het bedrijf gestaag. Verdere expansie kwam er sinds 2008 door overnames en participaties in bedrijven in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Luik. Coatal wordt de 1 ste locatie
in West-Vlaanderen.

Complementaire expertises

Vanuit de verschillende vestigingen zet Van Gils Group in op stralen, metalliseren, verzinken, chemisch voorbehandelen en poedercoaten van staal en aluminium. Van Gils Group gelooft sterk in de complementariteit van zijn verschillende vestigingen, waarbij elke vestiging haar eigenheid behoudt. Door de verschillende expertises samen te voegen, is er steeds de meest geschikte techniek in huis voor alle mogelijke toepassingen van oppervlaktebehandelingen op staal en aluminium. 

Expansie in West-Vlaanderen

De groep wordt vandaag aangevuld met de activiteiten van Coatal in Roeselare. Sinds 1994 is Coatal een onafhankelijk poedercoatbedrijf dat uitgegroeid is tot een gevestigde waarde in de regio West- Vlaanderen en die zich onderscheidt met haar kwalitatieve voorbehandeling via zinkfosfatering, flexibiliteit en service naar klanten toe. Gino Van Poucke, die het bedrijf reeds 20 jaar leidt, blijft de komende jaren het boegbeeld van Coatal waarbij hij naast het dagelijks management ook mee zal inzetten op het realiseren van synergiën met Van Gils Group.

Toekomst verzekerd

“De waarden die Van Gils Group aanhoudt passen volledig binnen de cultuur van Coatal en omgekeerd”, zo zegt zaakvoerder Gino Van Poucke. “Al van bij de eerste gesprekken was duidelijk dat beide partijen zich kunnen versterken door deze overname. Samen met de productie- verantwoordelijke Philip Dewachtere en het voltallig Coatal-team zullen we zeker een mooie meerwaarde betekenen voor Van Gils Group. Bovendien biedt de overname voor het bedrijf Coatal , zijn medewerkers en zijn klanten een garantie op continuïteit naar de toekomst toe. Het enthousiasme voor deze positieve nieuwe insteek is in elk geval zeer groot. Ons doel is nu meer dan ooit ‘de witte merel voor het poederlakken’ voor onze klanten te zijn”. Met deze overname doet Van Gils Group haar 1 e overname in West-Vlaanderen. CEO Joep Van Gils licht toe: “Met Coatal hebben we een extra troef in handen voor klanten die op zoek zijn naar een flexibel poedercoatbedrijf om naast stukwerk, ook kleine en grote series te laten poedercoaten. Ook erg dun materiaal kunnen ze kwalitatief behandelen. Geografisch ligt het bedrijf uitstekend voor
ons.”

Grootschalig én familiaal

Met zijn netwerk van tien gespecialiseerde vestigingen – in Wuustwezel, Hoeselt, Turnhout, Beringen, Pelt, Trooz, Dendermonde, Maasmechelen, Eeklo en Roeselare – vormt Van Gils Group één van de grootste, onafhankelijke oppervlaktebehandelaars in de Benelux. Het laat de groep toe om de service en de specifieke vakkennis van een familiaal bedrijf te combineren met de capaciteit en professionaliteit van een grootschalige aanbieder.

www.vangilsgroup.be

Vacature: Business Development Manager

Vacature: Business Development Manager

Bedrijf:
Van Gils Group is een familiebedrijf actief in de oppervlaktebehandeling van staal en aluminium. Met 9 vestigingen in België kunnen we klanten in de hele Benelux bedienen. In kader van onze verdere groeiplannen, zijn we op zoek naar een ervaren Business Development Manager voor onze vestigingen in Oost- en West-Vlaanderen die actief nieuwe klanten zal aantrekken. Het betreft een nieuwe functie binnen Van Gils Group.

Jobomschrijving:
* Je identificeert en benadert potentiële nieuwe klanten voor onze vestigingen in Oost- en West-Vlaanderen. Hierbij ga je actief de baan op om prospecten te bezoeken en onze dienstverlening voor te stellen. Naast Oost- en West-Vlaanderen behoren de aangrenzende regio’s Noord-Frankrijk, Zeeuws-Vlaanderen en Brussel ook tot het werkgebied.
* Vanuit jouw opgebouwde kennis van ons dienstenaanbod en organisatie, introduceer je nieuwe klanten bij de meest aangewezen vestiging. Hierbij breng je de klant aan in de betreffende vestiging en faciliteer je de plant manager om een succesvolle start te nemen in de klantenrelatie.
* Je rapporteert rechtstreeks aan de groeps-CEO, en werkt nauw samen met de plant managers van de verschillende vestigingen.
* Door onder meer het bezoeken van relevante vakbeurzen, bouw je een relevant netwerk uit en houd je de vinger aan de pols met betrekking tot evoluties in de sector van de oppervlaktebehandeling van metalen.

Profiel:
* Master werk- en denkniveau
* Woonachtig in het werkgebied
* Minstens 5 jaar aantoonbare werkervaring in een commerciële functie in een B2B omgeving, bij voorkeur in de sector van de oppervlaktebehandeling of meer algemeen (staal)bouw of industrie
* Tweetalig Nederlands / Frans
* Kenmerken die wij zoeken in de geschikte kandidaat; uitstekende communicatievaardigheden, doorzettingsvermogen, zelfstandig kunnen en willen opereren, commerciële drive, ambitieus en technisch affiniteit

Aanbod:
* Je komt terecht in een dynamische en ambitieuze familiale groep, die ondersteuning, opleidings- en doorgroeimogelijkheden biedt.
* Bij aanwerving krijg je een vast contract op voltijdse basis met een marktconform salarispakket afhankelijk van je ervaring, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.
* Je werkt in een 40-uren week, waardoor je naast de wettelijke vakantie kan beschikken over 12 bijkomende ADV dagen.

Van Gils Group neemt RAL bv uit Eeklo over

Van Gils Group neemt RAL bv uit Eeklo over

Eeklo  – Van Gils Group, gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling van staal en aluminium, neemt een meerderheidsbelang in de onderneming RAL bv uit Eeklo. Hierdoor vergroot de groep zijn geografische spreiding verder over Vlaanderen.

Van Gils Group

Van Gils startte meer dan 40 jaar geleden als familiebedrijf. Vanuit de vestiging in Wuustwezel groeide het bedrijf gestaag. Verdere expansie kwam er sinds 2008 door overnames en participaties in bedrijven in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Luik. RAL bv wordt de 2de locatie in Oost-Vlaanderen. 

Complementaire expertises

Vanuit de verschillende vestigingen zet Van Gils Group in op het stralen, metalliseren, verzinken, chemisch voorbehandelen en poedercoaten van staal en aluminium. Van Gils Group gelooft sterk in de complementariteit van zijn verschillende vestigingen, waarbij elke vestiging haar eigenheid behoudt. Door de verschillende expertises samen te voegen, is steeds de meest geschikte techniek in huis – voor álle mogelijke toepassingen van oppervlaktebehandelingen op staal en aluminium.

Expansie richting West-Vlaanderen vanuit Eeklo 

Deze expertise wordt vanaf vandaag verder aangevuld met de vakkennis van RAL bv uit Eeklo. Het bedrijf bouwde de voorbije jaren een erg goede reputatie op en draagt zijn service en kwaliteit hoog in het vaandel. De eigenaars Alex Laureyns en Nadia Roeygens, blijven aan boord en investeren graag mee in het toekomstig expansieplan.

Alex Laureyns: Ik geloof sterk dat deze samenwerking een grote meerwaarde kan betekenen voor onze klanten, leveranciers en personeel. Hierdoor wordt de continuïteit van het bedrijf bestendigd en kunnen we door groei en vernieuwing ons aanbod op de markt nog meer gaan versterken. Luisteren naar de wensen van de klant en de materialen afleveren volgens de verwachtingen blijven prioriteit krijgen. De synergie van de kennis van het stralen, metalliseren en poederlakken en ook de praktische uitvoering hiervan maakt ons allen sterker. Zowel grote als kleine series en diverse metalen kunnen nu sneller behandeld worden, alles binnen één groep. Voor onze medewerkers betekent dit werkzekerheid maar ook groei en ontwikkeling voor iedereen. We zijn blij met de keuze van Van Gils Group om RAL op te nemen in de groep en kijken al uit naar deze samenwerking.”

Met de overname schuift Van Gils Group langzaam maar zeker op richting West-Vlaanderen. CEO Joep Van Gils legt uit: “We hebben al een heel goede dekking in de provincies Antwerpen, Limburg en Luik maar willen de komende jaren vooral inzetten op de vraag van nieuwe klanten in de maakindustrie uit Oost-Vlaanderen maar zeker ook uit West-Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen. Deze transactie past dan ook perfect binnen onze ambitie: we willen verder groeien in Vlaanderen maar steeds met behoud van de klantgerichtheid en de nabijheid van een kleine KMO.”

Grootschalig én familiaal

Met zijn netwerk van negen gespecialiseerde vestigingen – in Wuustwezel, Hoeselt, Turnhout,  Beringen, Pelt, Trooz, Dendermonde, Maasmechelen en Eeklo  – vormt Van Gils Group één van de grootste, onafhankelijke oppervlaktebehandelaars in de Benelux. Het laat de groep toe om de service en de specifieke vakkennis van een familiaal bedrijf te combineren met de capaciteit en professionaliteit van een grootschalige aanbieder. Via deze overname groeit de groep naar meer dan 200 medewerkers.

Van Gils Group groeit in Dendermonde en zoekt nieuwe collega’s

Van Gils Group groeit in Dendermonde en zoekt nieuwe collega’s

Op 9 augustus opende onze vestiging metallics van cauteren, gespecialiseerd in het poederlakken van staal, de deuren op een nieuwe locatie te Vosmeer 7, Dendermonde.

De buren zijn aluminiumlakkerij Colors (vroeger Laramno), waardoor klanten nu op één plaats terecht kunnen voor het stralen, metalliseren en poederlakken van zowel staal als aluminium.

Gezocht:

STRALERS, METALLISEURS & POEDERLAKKERS bij staallakkerij Metallics Van Cauteren

 • Ervaring is een pluspunt, geen must. Want je wordt opgeleid tot straler, metalliseur of poederlakker.
 • Je helpt waar nodig bij het voorbereiden, ophangen aan de poederlaklijn en inpakken van diverse constructies. 
 • Je hebt een flinke dosis teamspirit, maar functioneert ook zelfstandig.
 • Je krijgt een marktconform loon met extralegale voordelen en 12 ADV dagen.

 

Interesse? Solliciteer bij Karine Van Cauteren via karine@metallicsvancauteren.be of 052 45 27 72

Verhuis Metallics Van Cauteren

Verhuis Metallics Van Cauteren

Vanaf 9 augustus navigeert Waze je niet meer naar Zele, maar naar ons nieuw adres:

I.Z. Hoogveld, Vosmeer 7 in Dendermonde

Hier kunnen jullie vanaf 9 augustus terecht voor stralen, metalliseren en poederlakken van staal, én poederlakken van aluminium. Want onze buren zijn niet per toeval aluminiumlakkerij Laramno, dat vanaf 1/8/2021 omgedoopt wordt tot Colors.

In ons nieuwe gebouw hebben we alles op alles gezet voor een vlotte logistieke flow. We nemen een nieuwe straalhal, metallisatiehal en laklijnopstelling in gebruik.

Verder blijft alles zoals het was. Want ons kwaliteitslabel verhuist gewoon mee. Net zoals het telefoonnummer en de openingsuren.

Save the date en spring eens binnen in onze nieuwe stek.

Team Metallics Van Cauteren

www.metallicsvancauteren.be

Vanaf donderdag 5 augustus mogen jullie materialen aanleveren in Dendermonde.

Huidige adres

Voermansstraat 18
9240 Zele

Nieuw adres vanaf 9 augustus ’21

I.Z. Hoogveld
Vosmeer 7
9200 Dendermonde

Tel. 052 45 27 72

We blijven zoals altijd open van maandag tot vrijdag, van 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur.

Van Gils Group en Laramno nv sluiten strategische alliantie

Van Gils Group en Laramno nv sluiten strategische alliantie

Met de aankoop van twee bedrijfspanden in het Hoogveld te Dendermonde sluit de Van Gils Group een strategische alliantie met de Qualicoat gecertificeerde poederlakkerij Laramno uit Sint-Niklaas.

In deze bijzonder uitdagende tijden voor alle ondernemers zijn we blij met goed nieuws te kunnen uitpakken. Van Gils Group heeft de voormalige Columbus Steel site, van maar liefst 1.8 hectare, in Het Hoogveld te Dendermonde aangekocht als volgende stap in haar expansiestrategie. Ook Laramno nv uit Sint-Niklaas zal zich daar komen vestigen.

Partnership met Laramno nv

“Onze groep bestaat momenteel uit 7 vestigingen en beschikt over 12 poederlakstraten” zegt Joep Van Gils, Afgevaardigd Bestuurder van de Van Gils Group. “We zijn als groep echter gespecialiseerd in het behandelen van staal. Enkel onze vestiging in Turnhout is een aluminium coatingplant. Een alliantie met Laramno biedt voor onze groep dan ook geweldige perspectieven. Dit niet alleen omdat Laramno ondertussen een erg gezonde en groeiende onderneming geworden is, maar ook haar geografische ligging is een pluspunt.”

Een unieke combinatie in Benelux

“We starten zeer binnenkort met de bouw van een nieuwe aluminium lakstraat in Dendermonde zodat we daarna onze huidige locatie in Sint-Niklaas voor Dendermonde kunnen inruilen”, vult Ivo Vermeeren, Afgevaardigd Bestuurder van Laramno nv, aan.

Metallics Van Cauteren, de staallakkerij van Van Gils Group in Zele, zal het andere gebouw in het Hoogveld gaan betrekken. Hierdoor kan de klant dan voor zowel de coating van staal als van aluminium op één locatie terecht. Bovendien beschikken Laramno en Van Cauteren respectievelijk over het Qualicoat Seaside en het Qualisteelcoat certificaat. Kwaliteit staat dus bij beide bedrijven voorop.

Ervaring en expertise

Laramno staat al jaren bekend voor het poederlakken (of -coaten) van aluminium, en kan uitpakken met een ruime ervaring en expertise, en een uitgebreid aanbod uitgebreid dat steeds op maat aangepast kan worden.

Het partnership vormt dus een unieke combinatie in Benelux waar zowel staal, verzinkt staal en aluminium kan behandeld worden volgens qualicoat en qualisteelcoat. De twee bedrijven blijven opereren als aparte entiteiten en het huidig management blijft op post.

Van Gils Group neemt Decormetal uit Trooz bij Luik over

Van Gils Group neemt Decormetal uit Trooz bij Luik over

Van Gils Group – gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling van staal en aluminium – neemt de firma Decormetal uit Trooz bij Luik over. Hierdoor vergroot de groep zijn geografische spreiding en gaat het voor het eerst over de taalgrens.

Van Gils Group

Van Gils startte meer dan 40 jaar geleden als familiebedrijf, gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling van staal en aluminium. Vanuit de vestiging in Wuustwezel groeide het bedrijf vanaf 2005 gestaag. Dat werd in 2008 versterkt met de overname van Decorad uit Hoeselt – omgevormd tot Van Gils Hoeselt. In 2014 volgde de overname van loonlakbedrijf MCS Coating uit Turnhout. Verdere expansie in de provincie Limburg volgde door de overname van de firma Metalcoating nv in Beringen en 2017 en een participatie in de firma Lscoatings bvba in Pelt in 2018. Zopas werd met Metallics Van Cauteren uit Zele nog een eerste overname gedaan buiten de provincies Antwerpen en Limburg.

Complementaire expertises

Vanuit de verschillende vestigingen zette Van Gils Group in op het stralen, metalliseren, fosfateren en poedercoaten van staal en aluminium. Het bedrijf gelooft sterk in de complementariteit van zijn verschillende vestigingen. Door de verschillende expertises samen te voegen, heeft het bedrijf steeds de meest geschikte techniek in huis – voor álle mogelijke toepassingen van poedercoating op staal en aluminium.

Over de taalgrens

De uitgebreide expertise van Van Gils Group wordt vanaf vandaag verder aangevuld met de vakkennis van Decormetal uit Trooz. Het bedrijf bouwde de voorbije jaren een erg goede reputatie op en draagt zijn service en kwaliteit hoog in het vaandel. De eigenaar, David Cohnen en zijn team blijven aan boord van het bedrijf.

Met deze overname neemt Van Gils Group voor het eerst een positie in over de taalgrens. CEO Joep Van Gils legt uit: “We hebben al een heel goede dekking in de provincies Antwerpen en Limburg en sinds kort ook in Oost-Vlaanderen. Met onze vestiging in Hoeselt zitten we al niet zo ver van de taalgrens maar toch geloven we erin dat nabijheid bij onze klanten voor extra service en kwaliteit kan zorgen. Deze overname past dan ook perfect binnen onze ambitie: we willen verder groeien in de BeNeLux maar steeds met behoud van de klantgerichtheid en nabijheid van een kleine KMO”.

Grootschalig én familiaal

Met zijn netwerk van zeven gespecialiseerde vestigingen – in Wuustwezel, Hoeselt, Turnhout, Beringen, Pelt, Zele en nu Trooz – vormt Van Gils Group een van de grootste, onafhankelijke poederlakkerijen in de BeNeLux. Het laat de groep toe om de service en de specifieke vakkennis van een familiaal bedrijf te combineren met de capaciteit en professionaliteit van een grootschalige aanbieder.

Via deze overname groeit de groep naar 150 medewerkers.

WIJ ZOEKEN: OPERATOREN VOORBEHANDELINGS- EN POEDERLIJN

WIJ ZOEKEN: OPERATOREN VOORBEHANDELINGS- EN POEDERLIJN

Om de groei in onze vestiging in Wuustwezel verder te ondersteunen zijn we op zoek naar operatoren voor de voorbehandelings- en poederlijn.

Graag flexibele profielen die bereid zijn om in een 2-ploegen systeem te werken. Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Geïnteresseerden mogen mailen naar wuustwezel@vangilscoating.be of bellen naar 03/669.74.03