Vacature: Business Development Manager

Vacature: Business Development Manager

Bedrijf:
Van Gils Group is een familiebedrijf actief in de oppervlaktebehandeling van staal en aluminium. Met 9 vestigingen in België kunnen we klanten in de hele Benelux bedienen. In kader van onze verdere groeiplannen, zijn we op zoek naar een ervaren Business Development Manager voor onze vestigingen in Oost- en West-Vlaanderen die actief nieuwe klanten zal aantrekken. Het betreft een nieuwe functie binnen Van Gils Group.

Jobomschrijving:
* Je identificeert en benadert potentiële nieuwe klanten voor onze vestigingen in Oost- en West-Vlaanderen. Hierbij ga je actief de baan op om prospecten te bezoeken en onze dienstverlening voor te stellen. Naast Oost- en West-Vlaanderen behoren de aangrenzende regio’s Noord-Frankrijk, Zeeuws-Vlaanderen en Brussel ook tot het werkgebied.
* Vanuit jouw opgebouwde kennis van ons dienstenaanbod en organisatie, introduceer je nieuwe klanten bij de meest aangewezen vestiging. Hierbij breng je de klant aan in de betreffende vestiging en faciliteer je de plant manager om een succesvolle start te nemen in de klantenrelatie.
* Je rapporteert rechtstreeks aan de groeps-CEO, en werkt nauw samen met de plant managers van de verschillende vestigingen.
* Door onder meer het bezoeken van relevante vakbeurzen, bouw je een relevant netwerk uit en houd je de vinger aan de pols met betrekking tot evoluties in de sector van de oppervlaktebehandeling van metalen.

Profiel:
* Master werk- en denkniveau
* Woonachtig in het werkgebied
* Minstens 5 jaar aantoonbare werkervaring in een commerciële functie in een B2B omgeving, bij voorkeur in de sector van de oppervlaktebehandeling of meer algemeen (staal)bouw of industrie
* Tweetalig Nederlands / Frans
* Kenmerken die wij zoeken in de geschikte kandidaat; uitstekende communicatievaardigheden, doorzettingsvermogen, zelfstandig kunnen en willen opereren, commerciële drive, ambitieus en technisch affiniteit

Aanbod:
* Je komt terecht in een dynamische en ambitieuze familiale groep, die ondersteuning, opleidings- en doorgroeimogelijkheden biedt.
* Bij aanwerving krijg je een vast contract op voltijdse basis met een marktconform salarispakket afhankelijk van je ervaring, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.
* Je werkt in een 40-uren week, waardoor je naast de wettelijke vakantie kan beschikken over 12 bijkomende ADV dagen.