Van Gils Coating Group heeft het Qualisteelcoat label beet!

Van Gils Coating Group heeft het Qualisteelcoat label beet!

 

Hét label voor uitmuntende professionals

Sinds 2007 is het Internationale Qualisteelcoat kwaliteitslabel toegespitst op het definiëren van de ideale procedures voor het coaten van onbehandeld en gegalvaniseerd staal.

Het label wordt toegekend aan coating specialisten die uitblinken in toewijding, expertise en voortdurende  monitoring. Van Gils Coating is dan ook erg fier dat ze dit label hebben behaald voor de vestiging van Hoeselt in de klasse C5M – C5I, geschikt voor een industriële en maritieme omgeving.

 

Garanties                        

Het behalen van het Quatlisteelcoat kwaliteitslabel bevestigt een aantal principes waar Van Gils Coating Group al jaren voor staat. Er wordt nauw samengewerkt met de klanten om perfect te antwoorden aan hun vraag, levertermijnen worden gegarandeerd en alles wordt in het werk gesteld om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden.

De opgebouwde expertise van Van Gils Coating Group wordt maximaal ingezet om de juiste technologie en technieken te gebruiken die past bij elke constructie. De technische ontwikkelingen op de markt worden voortdurend opgevolgd om zo ook steeds klaar te zijn voor de toekomst.

Dagelijkse controles op krassen, coating hardheid, coating dikte, weerbaarheid,… en jaarlijkse inspecties en labo testen door onafhankelijke instanties zorgen voor een continue monitoring van deze garanties.                      

 

Voordelen voor de klant

Professionele houders van het Qualisteelcoat label zorgen ervoor dat uw constructies hun glans en schoonheid behouden ook na vele jaren en dat deze niet onderhevig zijn aan corrosie. Door de lange levensduur blijven de verwachte operationele en onderhoudskosten laag en is het een investering op de lange termijn.

De houders van het Qualisteelcoat label worden verplicht tot duurzame ontwikkeling. Zowel in de keuze van de gebruikte producten (geen solventen of lood) als in het het industrieel proces. Dit garandeert dat je werkt met een expert die altijd mee is met de laatste ontwikkelingen volgens de Europese standaard. 

 

Van Gils Coating Group                        

Bij Van Gils Coating kunt u terecht voor álle soorten oppervlaktebehandeling van zowel staal als aluminium. Door ons netwerk van drie gespecialiseerde vestigingen in Vlaanderen (in Wuustwezel, in Hoeselt, en MCS in Turnhout) combineert Van Gils Coating Group de service en het specialisme van een familiebedrijf met de capaciteit en de professionaliteit van een grootschalige aanbieder.

Van Gils Coating Group telt intussen 45 werknemers en verwacht een omzet van 5 miljoen euro over de 3 vestigingen in 2016.